Elämää syrjäseuduilla

Kaupungeissa on kaikki infrastruktuurit (infrastruktuurit) ja viihde (televisio, internet, golf, tennis, uima-altaat ja teokset), joihin ajoimme meidät.

Valitettavasti kaupungit, jotka ovat veden äärellä tai lähellä, maasto, joka voi estää meitä, sivilisaatio on hiipumassa nopeasti. Ostoskeskukset, toimistokompleksit ja vaatteiden valmistajat ovat lopettaneet toimintansa tai muuttavat muihin maihin. Palkat ovat pysyneet pysähtyneinä, inflaatio on huipussaan ja niin ovat myös elinkustannukset. Missä asua tässä taustalla, jossa näyttää olevan kaikki järjestelmän vikaa?

Hippimaisen liikkeen kukoistuksen aikana, joka on vastuussa mistään sosiaalisista tai taloudellisista olosuhteistamme, voisimme lohduttaa, että jopa teini-ikäiset voisivat löytää keinon ylläpitää rauhaa kaupungeissa. Vaikka jotkut päättivät lähteä kaupungeista suuremmalle Wildwood-alueelle, monet muut työnsivät sen pois, ja valitettavasti ainoa asia, jolla heillä oli varaa, oli pieni hökkeli jossain metsässä.

Vitsimme, että meillä oli parempi toivo, että New Yorkin nuoret vaeltavat Nepaliin, missä he voivat mennä naimisiin ennen kuin heillä on lapsia, ja Floridan suolla asuva vanha hippi löytää keinon saada helpotusta. Se ei ole helppo korjaus, ja se voi hyvinkin olla syy siihen, miksi osa parhaimmista ja kirkkaimmista voittaa suuren ulkoilun yhä uudelleen.

Syystä ja vuodenajasta riippumatta, metsässä leiriytymisellä on selkeät edut. Ensinnäkin, se on päästä pois kaupungin elämän hullusta liiketoiminnasta. New Yorkin teini-ikäiset voivat todennäköisesti tehdä sinusta suoran, mutta on mahdotonta jättää huomiotta. Metsä on raikasta ilmaa, puhdasta raitista ilmaa, josta vain teini-ikäinen teistä tietää.

Voidaan myös verrata ympäristöä. Kun nukut leirintäalueen teltassa, et haista ilman hajua. Olet tottunut siihen, että voisit yhtä hyvin pakata haisevan makuupussin ja mennä vain nukkumaan joka ilta. Kun olet telttailussa metsässä, on mukava tietää, että sinua ei huijata joidenkin kutistuvien palveluiden avulla, jotka tarjoavat sinulle terapeuttisen hieronnan rentouttamaan väsyneitä luita ja rauhoittamaan unessa muodostuneita palavia rakkuloita. Omalla haisevalla makuupussillasi voit odottaa hyönteisten ja vikojen olevan läsnä, mutta pystyt ohittamaan ne varmuudella, että olet turvallinen ja vahva teltassasi.

Suuri ulkona voi olla henkeäsalpaava, mutta siihen on helppo saada riippuvaiseksi. Tarkoitan, että jos et ole tottunut siihen, se ei ole niin iso juttu, mutta kun olet tottunut siihen, yhtäkkiä se on erilainen. Leirillä se on ikään kuin huumeiden kanssa. No, käytän vaihteella suojattuja sanoja, koska vaihteilla suojattujen sanojen kanssa oleminen on perseestä, mutta se kaikki kytkeytyy takaisin retkeilyyn.

Nyt kun olet leirillä, mietit todennäköisesti, missä aiot nukkua. No, on olemassa muutamia vaihtoehtoja siitä, miten aiot nukkua teltassasi. Voit nukkua maassa, ilmapatjalla, täysin suljetussa retkeilysuihkuteltassa tai ponchossa. Henkilökohtaisesti suosittelen nukkumaan täysin suljetussa retkeilysuihkuteltassa. Syy tähän on, jos joudut menemään suihkuun joka tapauksessa, sinulla on riski kastua kastelusta ja ainoa asia, joka auttaa sinua kuivumaan, on retkeilysuihkuteltta. Huomaan myös omien lasteni kanssa, että pitämällä heidät poissa vedestä pitävät heidät turvallisemmina.

Mitä tarvitaan onnistuneelle retkelle

Leirintämatkalla on oltava muutama asia, jotta se onnistuu. Aluksi tarvitset teltan. Ei mikään teltta voi tehdä. Mieti, haluatko viettää aikaa teltan sisällä vai haluatko käyttää sitä vain makuutilana. Jos aiot käyttää sitä vain nukkumiseen, varmista, että saat tarpeeksi korkean teltan, jossa ei ole vikoja tai sateita. Tarvitset myös makuupussit tai ilmapatjat. Varmista, että saat oikeat vuodevaatteet kohtuullisen mukavan yöunen saamiseksi.

Muista ottaa mukaan ruoanlaittovälineet. Älä unohda aterioita ja ruoanlaittovälineitä. Vaikka ruoka on tärkein asia, jota yrität tehdä, on silti tärkeää ottaa mukaan ruoanlaittovälineet lämmön ja turvallisuuden lisäämiseksi. Kevyt valmiiksi valmistettu uuni on ihanteellinen, ja voit aina ottaa mukaan sytyttimen ja tulitikut odottamattomille onnettomuuksille.

Ensiapu on toinen erittäin tärkeä asia. Haluat olla varma, että sinulla on ensiapupakkaus, jokainen matkallasi matkustavasta tulee olemaan prettyTexs matkan ajan.

Leave a Reply