Kaksi jokea Greenway lapsilla siunattuina

Kokeneena kaupunkilaisena voin sanoa, että tämän kaupungin asukkaiden on osallistuttava melko vähän liikuntaan. On hyvä, jos he viettävät aikaa päästä ulos ja hengittää raitista ilmaa. Onneksi on olemassa useita hyviä paikkoja mennä ja kävellä pienimpien kanssa.

Suosikkini näistä olisi Pyhän Jaakobin seurakunnan kirkko, joka on historiallisen vuosisadan kukkulan kauneus. Tämä upea kirkko on rakennettu valkoisista valurautalevyistä, ja se on yksi parhaita esimerkkejä 1700-luvun arkkitehtuurista, joka löytyy kaupungista. Ulkopuoli ja rotunda loistavat upeilla väreillä, samoin kuin kirkon sisätilat.

Se ei kuitenkaan ole ainoa mielenkiintoinen paikka kaupungissa. Tietenkin kaikki kävelyretket Edmontonin vesiväyliä pitkin vievät sinut jännittäviin nähtävyyksiin. myös pihapihat, valmistus- ja maatalousmaa voidaan nähdä hyvänä päivänä.

Kaupungissa on useita kauniita puistoja, joista yksi on arpajaisten suojaama Mt. ilmeisesti tässä kaupungissa on yli 100 järveä. Se on loistava paikka kalastukseen kesäisin. Kaupungissa on myös useita mukavia puistoja.

Puistojen sijainti on itsessään hyvä harjoitus. Keskustan ytimen ympärillä on useita mukavia puistoja. Mount Healthy Children’s Discovery Park on paikka, jossa lapset voivat oppia ympäristöstään. On toinen puisto, joka on nimetty kaupungin ensimmäisen kunnan suunnittelijan Robert McCallumin mukaan. Sen nimi on Delima Nature Learning Park.

Nämä puistot ja muut paikat tarjoavat paljon myös asukkaille. Noin puolen tunnin kävely voi polttaa paljon kaloreita. Lisäksi kaupungin ympärillä on mukavia puistoja asukkaille. Puistoja ei voida verrata muiden kaupunkien puistoihin, mutta niissä on mukava vierailla.

Suurin osa puistoista tarjoaa tiloja, kuten vessoja, juoksevalla vedellä ja sähköllä. Joissakin puistoissa on myös leikkikenttiä ja piknikpöytiä. Lisäksi monien puistojen lähellä on maastopyöräilyreittejä.

Tämän kaupungin asukkaat saavat nähdä paljon vihreitä puistoja keskustan juhlien lisäksi. Puistot toimivat täydellisenä keskuksena ihmisille tavata ja nauttia toistensa seurasta. Puistoissa on tarjolla lukuisia kuumia kävelyretkiä, retkikohteita voidaan saavuttaa nauttien luonnollisesta ympäristöstä.

Myös tämän keskustan asukkaat ovat kestävä joukko. Asukkaat ja vierailijat houkuttelevat puistoja perheensä ohella ostoskassit kädessä. Kilpailevat kaupungin keskustan hälinästä puistot tarjoavat rennon ilmapiirin, mikä viettää aikaa luonnon kanssa ja rentoutua.

Puistot tarjoavat täydellisen kuvan luonnosta. Suurin osa puistoista kannustaa lapsia nauttimaan urheilusta ja käsitöistä. Nuoret rakastavat oppia olemaan aktiivisia viettämällä aikaa puistoissa. Kaikissa aktiviteeteissa on jokaiselle jotakin nautittavaa.

Suurimmalla osalla puistoista on esitteitä tai esitteitä puistoista, jotka ovat saatavilla eri tiloissa. Puistoilla on erilaisia ​​verkkosivustoja, joista ihmiset löytävät helposti tietoa eri puistoista. Puistoissa, joista on tietoa saatavilla, on ylpeitä oppaista, jotka auttavat kävijöitä oppimaan lisää puistoista.

Tietoa eri puistoista on helposti saatavilla verkossa. Joskus kävijän tahto – maksu vierailijoille puistojen katselusta. Tämä opetus on yleensä muuta aikaa kuin lomia. Sen perustavat johtoryhmät, jotka ylläpitävät erilaisia ​​puistoja.

Ihmiset voivat etsiä erilaisia ​​puistoja itse. Muita vaihtoehtoja puistojen tutkimiseen on etsiä Internetistä ottamalla yhteyttä paikallisiin yrityksiin, joilla on tietoa eri puistoista.

Ihmisten tulee ehdottomasti tuoda retkeilyvarusteet mukaan matkalle maaseudulle. Koska puistot ovat yleensä lähellä kaupunkia, ihmiset matkustavat lyhyempiä matkoja välttääkseen kiireiseen Beach-alueeseen liittyvän käyttäytymisen.

Ison-Britannian rannat tarjoavat upean mahdollisuuden kaikille ihmisille, jotka työskentelevät tai nauttivat rennosta rantojen hauskuudesta ja vapaudesta. Erilaisia ​​rantavarusteita ja -vaatteita voi lainata mistä tahansa rannalla iloisesta Puissance Mannsista ja Caprin saarilta. Se on upea paikka olla.

Jos haluat tutustua maaseutuun perusteellisesti ja saada kattavan kuvan luonnollisesta ympäristöstään, kävijät haluavat useammin leiriytyä rannoilla saadakseen täydellisen ja rasittamattoman kuvan ympäröivästä maailmasta.

Jos olet ensimmäistä kertaa matkailuauto, joka viettää hauskaa rannoilla, olet valmis kokeilemaan naturistista reittiä tai jos olet ensimmäinen kerta, kun valitset perheellesi retkeilyvarusteet, mukaan lukien asuntovaunu tai matkailuauto, on tärkeää ymmärtää, että jos aiot leiriytyä, sinun on noudatettava leirintäalueen sääntöjä ja oltava kohtelias kaikkia leirintäalueella käyviä faneja kohtaan.

Leave a Reply