Maalaiselämää

Maaseurasta ja kaupunkihiirestä vihreään hehtaariin keskustelu maaseudun ja kaupunkielämän välillä jatkuu antiikin Kreikkaan ja Aesopin tarinoihin. Vaikka henkilökohtaiset mieltymykset ja taloustiede ovat tärkeässä asemassa asumisessamme, maaseudun asumisen edut, erityisesti näinä stressaavina aikoina, houkuttelevat suuresti.

Koulutuksen dramaattinen vastakkainasettelu rikkaiden ja köyhien välillä, modernin maailman ankaruus ja ulkoilun kauneus palauttavat sosiaalisen hyvinvoinnin.

Nykyaikaisen maailman stressistä huolimatta kaupunkilaiset löytävät nykyään uusia tapoja olla yhteydessä ympäristöönsä. Haluttomuus yksinkertaisesti pakata ja mennä kotiin, vaikka olisit poissa luonnossa, auttaa meitä pysymään yhteydessä maailmaan ja sen perintöön. Polkupyörien, askelmittareiden, GPS: n käyttö vain muutamana antaa meille mahdollisuuden seurata vaiheitamme ja nähdä, minne haluamme mennä.

Stressitasot ovat historiallisilla korkeimmilla, mutta niin on myös stressin lievittäminen. Jokapäiväiset tehtävät, kuten kodin hoitaminen, ruoanlaitto, kylpyhuoneen siivoaminen tai astianpesu, on unohdettu. Stressissä olevan vanhemman, helikopterivanhempien ja yli sijoitetun pojan tai tyttären päivät ovat takanamme. Nyt on aika päästää irti ja nauttia elämästä.

Nykypäivän lapsia pommittaa henkisen puheen, viihteen ja tiedon pato, joka monille rajoittuu mielen tunnottomuuteen. Sosiaalisen median sivustot upottavat mielensä uusimpiin trendeihin, kuviin ja videoihin. Aikuiset katsovat edelleen televisiota tai maraton-uutisohjelmia, mutta sanomalehden ja valokopioiden päivät ovat kaukainen muisto.

Vaikka ihmiset sijoittavat aikaa ja rahaa kehonsa parantamiseen harjoittelu- ja ravitsemusohjelmien, urheiluvälineiden ja GPS-laitteiden kaltaisten laitteiden avulla, kenelläkään ei näytä olevan aikaa tai rahaa sijoittaa henkisen ketteryytensä ja hyvinvoinninsa parantamiseen.

Jopa päivittäiset toiminnalliset tarpeet, kuten suihkut ja wc: t, eivät näytä riittävän tyydyttämään tarvetta asua mukavasti eri tavalla.

Lisätietoa näyttää olevan jatkuvaa tarvetta. Ei vain fyysisiä, vaan myös henkisiä ja henkisiä terveysongelmia.

Monikäyttöiset laitteet, kuten kannettavat tietokoneet, matkapuhelimet ja iPodit, voivat tarjota runsaasti tietoa ihmisen olinpaikasta maailmassa, mutta myös ihmisen ajatukset, tunteet ja muistot. iPodia ja kannettavaa tietokonetta on useita eri muotoja ja kokoja, joten valitse henkilökohtaisiin tarpeisiisi sopiva.

Luonnosta ja elämästä on paljon tietoa, mutta oppimisen ja jakamisen jakaminen muiden kanssa auttaa heitä kokemaan sen itse. Luonto ja elämä ovat kaikkialla ympärillämme, meidän on vain löydettävä tapa saada yhteys siihen. Yhteys luontoon on loistava tapa vähentää stressiä ja löytää omat vahvuutesi ja heikkoutesi. Mutta se on myös hyvin henkilökohtainen asia: kuinka vahva olet Kalliovuorilla, ei välttämättä ole sama kuin fyysinen voimasi. Ajatusten ja pelkojen jakaminen muiden kanssa auttaa muita ymmärtämään, millaista on pelätä jotain, jota et voi käsitellä henkilökohtaisesti.

istleRnDOT noudattaa korkeimpia mahdollisia turvallisuusstandardeja rakennuksissa, joita se rakentaa ja ylläpitää maailmanlaajuisesti. Sitä johtavat eläkeläiset, joilla on paljon ymmärrystä nykyaikaisesta lääketieteestä, lääketieteellisestä tekniikasta ja rakennuksista.

Haluatko tietää, miksi niin monet ihmiset ovat päättäneet asua Kalliovuorilla? Se on loistava paikka päästä pois kiireisen elämän stressistä, tehdä kauniit näkymät järville ja metsille, yöpyä upeilla leirintäalueilla ja löytää yksinäisyyttä ja tyyneyttä.

Voit vierailla Kalliovuorilla Grand Canyonin pohjoisrannalta tai etelärangalta Grand Canyonilta. Jokainen retkeily- ja retkeilypaikka tarjoaa erilaiset näkymät, ainutlaatuisen maaston ja erityyppiset sääolosuhteet.

Suuri osa (ellei suurin osa) Grand Canyonin leirintäalueita sijaitsee 50 mailin päässä kuuluisasta Colorado-joesta. RnDOT: lla on myös joitain paikkoja Arizonassa. Leirintäalueet ovat yleensä halvempia joen pohjoispuolella kesäkuukausina.

Alla on luettelo suosituimmista leirintäalueista Grand Canyonissa:

Etelä-Rim:

Pohjois-Rim

Mather-leirintäalue – Sijaitsee historiallisessa Grand Canyon Villagessa, South Rim on hyvä paikka yöpyä viikonlopun rakastajalle. Täällä sijaitsevat 14 paikkaa ovat hiljaisia ​​ja yksinäisiä. Kohtalainen lämpötila voi pitää sinut mukavana leirintämatkan aikana. 3000 jalan korkeus mahdollistaa täydellisen, luonnollisen unen kokemuksen. 3000 hotellin huoneesta on näkymät kuuluisalle Colorado-joelle ja Tonton kansallismetsään.

Grand Canyon Village – Tämä paikka sijaitsee kuuluisan Grand Canyonin eteläpuolella. Se on kahden mailin ajomatkan päässä Flagstaffin historiallisesta kaupungista. Kylä on vakiintunut matkailukohde, ja siellä on runsaasti ruokapaikkoja ja mielenkiintoisia retkiä.

Wickenburgin leirintäalue – sijaitsee Grand Canyonin eteläpuolella Tonton kansallismetsässä ja on yksi suosituimmista leirintäalueista kansallispuistojärjestelmässä. Maisemista, suuresta taivaasta ja koskemattomasta ympäristöstään tunnettu lintujen tarkkailu on paras aktiviteetti tässä puistossa.

Leave a Reply