Maalaiselämän pohdiskelua

Kaupunkien mieltymykset antavat meille mahdollisuuden nähdä maailma selkeämmin ja olla vuorovaikutuksessa kauempana sijaitsevien ihmisten kanssa. Kaupunki on ratkaisu huomisen ongelmiin.

Päivittäisessä elämässämme meillä on kuitenkin taipumus elää maailman ongelmissa ikään kuin se olisi aina kirjoitettu kiveen. Historiastamme ei ole yleensä ollut aikaa tehdä muutosta, joten voimme keskittyä vain siihen, mitä voimme hallita.

Joten miten saamme kaiken irti siitä, mitä meillä on tänään? Kaupungin rajojen ulkopuolella parasta, mitä meille on annettu, on pääsy kaupungin puistoihin ja viettää aikaa ulkona.

Siitä huolimatta on tuskin realistista ajatella, että voimme poistaa itsemme kokonaan kaupungista. Ei ole myöskään realistista ajatella, että voimme poistaa itsemme ympäröivistä tekniikoista.

Siksi olen iloinen siitä, että Macmillan on panostanut niin paljon aikaa ja vaivaa liittymien kehittämiseen muihin nähtävyyksiin järven rannalla. Yew Lake Squaren matkailuneuvonnasta löydät lauta- ja korttipelejä, jotka on järjestetty ympäristössä, joka heijastaa Wanakan kaupunkia. Tämä asettaa perheet ja ystävät kohtaamaan kohtaamisen ja nauttimaan rauhallisesta päivästä.

Albaniaa ympäröivät vuoret, ja kuten kaikki muutkin Uuden-Seelannin kaupungit, ulkona oleva luonnon kauneus houkuttelee turisteja kaupunkiin. Voit viettää päivän tai kaksi vaeltamalla upeilla luonnonkauniilla maisemilla ja tietysti seikkailullisemmalle luolissa ja mennä hieman syvemmälle kuin yöt.

Internet on loistava tapa etsiä paikallisia aktiviteetteja tai pieniä tapahtumia, joita tapahtuu kaupungissa. Kohteet, kuten Farm Tours ja Caravan Tours, ovat aina suosittuja, koska niiden avulla voit suunnitella oman seikkailusi sen sijaan, että menisit vain paikkaan, jossa haluat tehdä yhden.

ajoreitin muuttaminen

pysäytys- / aloitusastian olosuhteiden muuttaminen

ajaminen kuulokkeiden kanssa.

aja eri suuntiin

pysäköinti rannalla

aalloilla Tahunan rannalla

soutamalla golfpalloja mereen

ruokailu rannalla

nukkuu meressä

Bougainvillean ranta ja siellä asuvat vanhimmat voivat pitää sinut poissa jokapäiväisen elämän stressistä. Tahuna Beach Parkissa on mukavuusalue jokaiseen makuun.

Tahuna Beachin iltaelämä ei ole ranta. Voit katsella surffaavaa surffausta puntaa rannalla ja siemailla korkeaa viileää juomaa istuessasi puiden varjossa. Useimmat ihmiset pitävät rannan elämää mieluummin ostoskeskuksen tai kaupungin ravintoloiden rajoista.

Alueen mainostamisesta vastaava elin Truro Tourism Bureau seuraa alueen lämpötiloja. Sen varmistamiseksi, että ranta pysyy juuri sellaisena kuin se on, puhemiehistö seuraa merenpintaa, tuulta ja säätä varmistaakseen, että ranta pysyy riittävän viileänä.

Tahuna Beach on loistava paikka lomalle. Pidä se edullisena, pidä se paikallisena ja sinulla on hauskaa. Pidä se kohtuuhintaisena ja autat rahoittamaan matkailukauppaa.

Haluat pysyä etsimässä muita aktiviteetteja. Lautta pysähtyy myös täällä ja voit maistella Truron elämää lautalla ajamalla. Ensiluokkainen veneretki mantereelta Tahunanuulle antaa sinulle maun luonnosta, jonka voit odottaa vieraanvaraisuudestaan ​​kuuluisassa paikassa.

Näkymä Kahurangiin on yhtä vaikuttava kuin vaellus vuoren huipulle. Kohoavat kalliot kutsuvat luoteiselta harjanteelta, kun taas kaakkois rotkot lupaavat taivaansinisiä vesiä ja kaiken muotoisia ja kokoisia kaloja.

Voit nähdä ihmisen työn tuloksen käydessäsi Kahurangissa. Taistelut turismimyönnytyksistä ovat muokanneet Adirondacksin maisemaa siinä määrin, että voit melkein kuulla keskustelun niiden välillä, jotka haluavat pitää näiden historiallisten kohteiden perustelut ennallaan, ja niiden välillä, jotka haluavat repiä ne kaupalliseen kehitykseen.

Aivan kuten sinulla ei voi olla liikaa hyvää, niin ei voi olla liikaa huonoa kokemusta. Et voi aina valita kokemuksen tai kokemuksen välillä. Tämän lausunnon ongelmana on, että kyse on kokemuksesta, asenteesta ja ennakkoluulosta, että kaiken epämiellyttävän on oltava, koska turisti pääsi sinne liian myöhään.

Liian monta kertaa oletus oli, että väkijoukot kasvaisivat vain suuremmiksi, kunnes lopulta he tulivat siihen pisteeseen, että oli vaikea tehdä muuta kuin seurata heitä. Mutta sitten taas ehkä he vain vanhenevat ja heillä on huonoja kokemuksia ja lopulta päättävät luopua koko asiasta. Ellet tietenkään ole yksi harvoista, jotka vaativat sinua vastaan ​​olevista kertoimista huolimatta edelleen osallistumista.

Sitten sinulla on rahaa murehtia, autosi kaasu ja mahdollisuus viedä lapsesi elokuviin.

Leave a Reply